Pelacak GPS Kendaraan ET-04_EC200 (4G)

Katrangan singkat:

Pelacak kendaraan komunikasi 4G


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min Pesenan Jumlah: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: > 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pelacak GPS Kendaraan(ET-04)

    Spesifikasi

    ukuran

    100 * 48 * 20mm

    Tegangan Makarya

    DC: 7 ~ 60V

    Fuse Input

    2A

    Suhu Makarya

    -20 ~ 75 ° C

    Asor

    10% nganti 90%

    CPU

    QuecTel EC200

    Fitur GPS

    Sensitivitas akuisisi maneh: -160dBm

    Sensitivitas pelacakan: -162dBm

    Akurasi nemokake: 2 ~ 10 meter

    Akurasi pitungan kacepetan: <0.1m / s

    Tingkat nganyari lokasi: 1 ~ 5Hz

    Aku / O Pelabuhan

    Standar: sambungan 4 kabel

    1. 6V-30V Positif. Kawat abang
    2. Negatif Kawat ireng
    3. Output positif. Kawat kuning
    4. Deteksi input. Kawat ijo

    Sambungan ekstensif:

    • ADC (maca voltase listrik)
    • Deteksi input # 2
    • Output negatif
    • SOS

    Saiki

    (@ 12V)

    Mode turu: 2 ~ 4mA

    digunakake Saiki: 45 ~ 120mA

     

    Pita frekuensi:

    Kanggo EC200-CN

    LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B8

    LTE TDD: B34 / B38 / B39 / B40 / B41

    WCDMA: B1 / B5 / B8

    GSM: 900 / 1800MHz

     

    Kanggo EC200-EU

    LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B28

    LTE TDD: B38 / B40 / B41

    WCDMA: B1 / B5 / B8

    GSM: 900 / 1800MHz

     

    Instalasi:

    1. Kawat abang nyambung menyang 7V-60V positif.

    2. Kawat ireng nyambung menyang lemah

    3. Kawat kuning nyambung menyang relay piranti pin86. Pin85 nyambung menyang lemah.Pin 30 lan 87A nyambung menyang jalur pompa minyak kanthi seri.

    4. Kawat ijo nyambung menyang ACC utawa piranti alarm liyane (yaiku kanggo nyambung batere panyimpenan 7V-60V utawa dorongan kanggo ngakses ACC lan mode alarm)

     

    Fitur utama:

    1. Ukuran cilik
    2. Lokasi sing akurat
    3. Instal gampang
    4. Simpen data kanthi otomatis yen ora ana komunikasi GPRS
    5. Batere internal
    6. Mode hemat daya
    7. Dhukungan protokol UDP & TCP

    Kauntungan:

    1. 7 ~ 60V input daya jembar
    2. Lokasi sing cepet lan akurat
    3. Konsumsi daya sithik
    4. Kontrol ulang internal manawa sistem ora macet
    5. Sensor G-sensitivitas dhuwur
    6. Sekering pamulihan kanggo nglindhungi sirkuit saka sirkuit cendhak

    Fungsi utama:

    1. Pelacakan GPS lan A-GPS
    2. Lacak wektu nyata
    3. Pager geo
    4. Kontrol bahan bakar / suplai daya jarak adoh
    5. Deteksi kontak mesin
    6. Alarm ndeteksi geter
    7. Liwat kacepetan
    8. Tandha potongan daya eksternal
    9. Tandha level batere sithik
    10. Tandha mbukak lawang mobil (opsional)
    11. Alarm SOS (opsional)



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita