Pelacak GPS kendaraan ET-01R

Katrangan singkat:

Pelacak GPS kendaraan kanthi sensor inframerah kanggo deteksi awak manungsa


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min Pesenan Jumlah: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: > 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kanthi sensor inframerah, piranti bisa ndeteksi manawa ana wong sing isih ana ing mobil sawise dipecat, saupama ana bocah sing dikunci ing mobil lan kacilakan. Pamilik mobil bisa nampa SMS alarm utawa tandha saka APP.




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita