Pelacak GPS Kendaraan ET-01 W

Katrangan singkat:

Fungsi utama: (1) Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS. (2) Lacak wektu nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar / suplai kendali jarak jauh. (5) Deteksi pengapian mesin. (6) Getaran ndeteksi weker. (7) Tandha kecepetan. (8) Tandha pemotong daya eksternal.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

ukuran 43 * 60 * 18mm
Tegangan Makarya DC: 6 ~ 30V
Fuse Input 2A
Suhu Makarya -40 ~ 85 ° C
Asor 10% nganti 90%
CPU MT6261D (260MHz)
Modul GSM Pemancar RF swara sing pas banget lan kurang kanggo aplikasi GSM / GPRS
Output pemancar ndhukung band quad: 850/900/1800 / 1900MHz
GPRS kelas 12
 
Modul GPS Set chip GPS: U-BLOX 8
Akuisisi cepet
suhu operasional saka -40 ° C nganti + 105 ° C, 
konsumsi saiki paling endhek
Sensitivitas navigasi: –167 dBm
Nambah kakebalan macet, deteksi spoofing
 
Aku / O Pelabuhan 4 kabel I / O
1. 6V-30V Positif. kabel abang
2. Negatif. Kawat ireng 
3. Remote mateni tenaga mesin. Kawat kuning
4. ACC, deteksi pengapian mesin. Kawat ijo 
Saiki Mode turu: 4mA
digunakake Saiki: 60 ~ 150mA
Ngisi daya saiki: Maksimum <500mA

 

Instalasi:

1. Kawat abang nyambung menyang 6V-30V positif.

2. Kawat ireng nyambung menyang lemah.

3. Kawat kuning nyambung menyang relay piranti pin86. Pin85 nyambung menyang lemah. Pin 30 lan 87A nyambung menyang jalur pompa minyak kanthi seri.

4. Kawat ijo nyambung menyang ACC utawa piranti alarm liyane (yaiku kanggo nyambung batere panyimpenan 6V-24V utawa dorongan kanggo ngakses mode ACC lan alarm).

Fitur utama:

1. Ukurane cilik

2. Lokasi sing akurat

3. Gampang nginstal

5. Simpen data kanthi otomatis yen ora ana komunikasi GPRS

6. Batere internal (dhukungan 3 jam kerja sawise daya eksternal mati)

7. Mode hemat daya

8. Dhukungan protokol UDP & TCP

Kauntungan:

1. Lokasi sing cepet lan akurat.

2. Konsumsi daya sithik.

3. Kontrol ulang internal manawa sistem ora macet.

4. Sensor G-sensitivitas dhuwur.

5. Sekering pamulihan kanggo nglindhungi sirkuit saka sirkuit cendhak.

Fungsi utama:

1. Lacak LBS, GPS lan A-GPS

2. Lacak wektu nyata

3. Pager geo

4. Bahan bakar / suplai kendali jarak jauh

5. Deteksi kontak mesin

6. Alarm ndeteksi geter

7. Kanthi tandha cepet

8. Tandha Cut daya eksternal

ET 01 W


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita