Pelacak GPS Kendaraan ET-01

Katrangan singkat:

Fungsi utama: (1) Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS. (2) Lacak wektu nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar / suplai pengendali jarak jauh (kudu nyambungake relay). (5) Deteksi pengapian mesin. (6) Getaran ndeteksi weker.
(7) Tandha kecepetan. (8) Tandha pemotong daya eksternal.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min Pesenan Jumlah: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: > 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fungsi utama:

    • Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS

    • Lacak wektu nyata

    • Pager geo

    • Bahan bakar / suplai kendali jarak jauh (kudu nyambung relay)

    • Deteksi kontak mesin

    • Alarm ndeteksi geter

    • Kanthi tandha cepet

    • Tandha potongan daya eksternal

    Fitur utama:

    1. Ukurane cilik

    2. Lokasi sing akurat

    3. Gampang nginstal

    5. Simpen data kanthi otomatis yen ora ana komunikasi GPRS

    6. Batere internal (dhukungan 3 jam kerja sawise daya eksternal mati)

    7. Mode hemat daya

    8. Dhukungan protokol UDP & TCP

    Kauntungan:

    • Lokasi sing cepet lan akurat

    • Konsumsi daya sithik

    • Kontrol ulang internal manawa sistem ora macet

    • Sensor G-sensitivitas dhuwur

    • Sekering pemulihan mandiri kanggo nglindhungi sirkuit saka sirkuit cendhak

    pic1

    Sing cilik iku elit nyata!

    pic2

    Piranti duwe batere serep kanggo mesthekake bisa mlaku sajrone 3 jam maneh yen mati daya eksternal.

    Instalasi:

    1. Kawat abang nyambung menyang 6V-30V positif.

    2. Kawat ireng nyambung menyang lemah.

    3. Kawat kuning nyambung menyang relay piranti pin86. Pin85 nyambung menyang lemah. Pin 30 lan 87A nyambung menyang jalur pompa minyak kanthi seri.

    4. Kawat ijo nyambung menyang ACC utawa piranti alarm liyane (yaiku kanggo nyambung batere panyimpenan 6V-24V utawa dorongan kanggo ngakses mode ACC lan alarm).

    pic3

    Sawise nyambungake kabel, cukup lebokake kertu SIM, piranti bakal urip kanthi gampang. Gampang kanggo miwiti nggunakake!

    pic4

    Cathetan: piranti ora udan udan, sisih piranti kanthi tandha "Sisih munggah iki" kudu munggah, lan ora ana sheet metal ing ndhuwur piranti.

    Spesifikasi Teknik:

    Ukuran: 40 * 58 * 14.5mm

    Voltase kerja: 6 nganti 30V DC

    Sekring input: 2A

    Suhu kerja: -40 nganti 85 ° C

    Asor: 10% nganti 90% RH

    CPU: MT6261D

    Modul GSM:

    • Pemancar RF swara sing pas banget lan kurang kanggo aplikasi GSM / GPRS
    • Output pemancar ndhukung band quad: 850/900/1800 / 1900MHz
    •  GPRS kelas 12

    Modul GPS:

    Set chip GPS: U-BLOX 8

    Akuisisi cepet

    suhu operasional saka -40 ° C nganti + 105 ° C, konsumsi saiki paling endhek

    Sensitivitas navigasi: –167 dBm

    Nambah kakebalan macet, deteksi spoofing

    Port I / O: 4 kabel I / O

    1. 6V positif nganti 30V, kabel abang

    2. Negatif, kabel ireng

    3. Remote mateni tenaga mesin, kabel kuning

    4. ACC, mesin mulai ndeteksi, kabel ijo

    Saiki:

    • Mode hemat daya: 4mA

    • Saiki digunakake: 60 nganti 150mA

    • Ngisi daya saiki: <500mA maksimum


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita