Piranti nelusuri

Pelacak kendharaan

Pelacak kendaraan GPS mbantu sampeyan nemokake lan ngawasi kendaraan sampeyan kalebu mobil, trek, van, motor, lsp.

KingSword ora mung nawakake piranti pelacak GPS kanthi fitur dhasar kaya

  • pitakon lokasi,
  • pelacakan wektu nyata,
  • gerakan / geter weker,
  • weker geofence,
  • deteksi pengapian mesin,
  • liwat weker kacepetan,

nanging uga ndhukung sawetara fungsi liyane, kayata

  • audio monioring,
  • ngawasi suhu,
  • ngawasi bahan bakar,
  • Pamaca RFID,

lsp.

Dilengkapi tracker GPS kanggo kendaraan, sampeyan bisa nambah keamanan kendaraan, ningkatake tingkat pemulihan kendharaan sing dicolong lan ngoptimalake pangiriman lan penyebaran kendaraan.

158823641