Piranti lunak nelusuri

Sistem pelacakan KingSword

Kanthi sistem pelacakan online, sampeyan bisa ngawasi lan ngatur piranti liwat web utawa Android / IOS APP.

Kita nyedhiyakake Sistem Pelacakan GPS gratis (www.gps155.com), gampang lan gampang kanggo manajemen lan nelusuri!

  • Sistem pelacakan adhedhasar web
  • Android APP
  • IOS APP

 

web interface

 

 

Katrangan

Pelacakan Waktu Nyata

Ngawasi kendaraan kanthi real-time

Sejarah

Muter maneh riwayat nyopir lan bisa ngekspor file laporan kanthi excel.

Manajemen Grup

Pangguna bisa ngatur kendaraan kanthi nyetel klompok sing beda

Ngontrol online

Nguripake utawa mateni mesin liwat relay

Konfigurasi online

Ngatur piranti liwat GPRS

Cathetan weker

Alarm anti-nyolong, weker luwih cepet, alarm pemotong daya eksternal, lsp.

Pager geo

Siapke zona kanggo ngawasi kendaraan kanggo mlebu utawa metu saka zona iki.

Tandha lan pangukuran jarak

Tandhani poin ing peta lan ukur jarak antarane 2 lokasi

   
   

 

 

service center