• Vehicle GPS Tracker ET-04_EC200 (4G)

    Pelacak GPS Kendaraan ET-04_EC200 (4G)

    Pelacak kendaraan komunikasi 4G
  • OEM service

    Layanan OEM

    Fungsi kalebu: (1) Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS. (2) Pitakon lokasi. (3) Lacak wektu nyata. (4) Motong / mateni tenaga mesin. (5) Pager geo. (6) Mode hemat daya. (7) ARM & GELAP. (8) Ngawasi audio. (9) 2 cara ngomong. (10) Alarm mati mati eksternal. (11) Alarm geter. (12) Alarm gerakan. (13) Alarm luwih cepet. (14) Weker SOS. (15) Alarm level daya / batere sithik. (16) Fungsi lengkap liyane.
  • Vehicle GPS tracker ET-01R

    Pelacak GPS kendaraan ET-01R

    Pelacak GPS kendaraan kanthi sensor inframerah kanggo deteksi awak manungsa
  • Vehicle GPS Tracker ET-01 W

    Pelacak GPS Kendaraan ET-01 W

    Fungsi utama: (1) Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS. (2) Lacak wektu nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar / suplai kendali jarak jauh. (5) Deteksi pengapian mesin. (6) Getaran ndeteksi weker. (7) Tandha kecepetan. (8) Tandha pemotong daya eksternal.
  • Vehicle GPS Tracker ET-01

    Pelacak GPS Kendaraan ET-01

    Fungsi utama: (1) Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS. (2) Lacak wektu nyata. (3) Pager geo. (4) Bahan bakar / suplai pengendali jarak jauh (kudu nyambungake relay). (5) Deteksi pengapian mesin. (6) Getaran ndeteksi weker.
    (7) Tandha kecepetan. (8) Tandha pemotong daya eksternal.