• OEM service

    Layanan OEM

    Fungsi kalebu: (1) Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS. (2) Pitakon lokasi. (3) Lacak wektu nyata. (4) Motong / mateni tenaga mesin. (5) Pager geo. (6) Mode hemat daya. (7) ARM & GELAP. (8) Ngawasi audio. (9) 2 cara ngomong. (10) Alarm mati mati eksternal. (11) Alarm geter. (12) Alarm gerakan. (13) Alarm luwih cepet. (14) Weker SOS. (15) Alarm level daya / batere sithik. (16) Fungsi lengkap liyane.