Layanan OEM

Katrangan singkat:

Fungsi kalebu: (1) Pelacakan LBS, GPS lan A-GPS. (2) Pitakon lokasi. (3) Lacak wektu nyata. (4) Motong / mateni tenaga mesin. (5) Pager geo. (6) Mode hemat daya. (7) ARM & GELAP. (8) Ngawasi audio. (9) 2 cara ngomong. (10) Alarm mati mati eksternal. (11) Alarm geter. (12) Alarm gerakan. (13) Alarm luwih cepet. (14) Weker SOS. (15) Alarm level daya / batere sithik. (16) Fungsi lengkap liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Layanan OEM

Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo produk komunikasi sing ana gandhengane karo pelacakan

Fungsi kalebu:

● Lacak LBS, GPS lan A-GPS

● Pitakon lokasi

● Lacak wektu nyata

● Motong / urip maneh tenaga mesin

● Pager geo

● Mode hemat daya

● ARM & GELAP

● Ngawasi audio

● 2 cara ngomong

● Alarm mati mateni eksternal

● Alarm geter

● Alarm gerakan

● Alarm luwih cepet

● Alarm SOS

● Alarm level daya / batere sithik

● Fungsi lengkap liyane

Teknik komunikasi kalebu:

● GSM / GPRS

● Wi-Fi

● Bluetooth

● RF

Piranti lunak nelusuri

● Antarmuka pelacakan web

● Android / IOS APP

Proses OEM

 lichengtu

OEM Service1
OEM Service2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita