Warta Industri

  • Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor

    Miturut laporan saka perusahaan data lan analisis GlobalData, raksasa teknologi Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor. Warta kasebut minangka ancaman sing ora dikarepake kanggo perusahaan asuransi liyane sing kudu ngalami taun tantangan sajrone pandemi COVID-19. Apik tenan ...
    Waca liyane