Pelacak KingSword kanthi komunikasi 4G bakal enggal teka

Sawise suwe pangembangan lan pangujian, produk 4G bakal enggal diproduksi. Sanajan mung versi dhasar, duwe kabeh fungsi ET-01 lan bisa ndhukung input daya voltase sing luwih dhuwur. Ing ngisor iki ana sawetara perkenalan singkat.

Opsi frekuensi:

• Kanggo modul EC200-CN

LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B8

LTE TDD: B34 / B38 / B39 / B40 / B41

WCDMA: B1 / B5 / B8

GSM: 900 / 1800MHz

• Kanggo modul EC200-EU

LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B28

LTE TDD: B38 / B40 / B41

WCDMA: B1 / B5 / B8

GSM: 900 / 1800MHz

Aku/ O bandar

• Input positif kanggo pasokan listrik (dhukungan 7 nganti 60V)

• Input negatif kanggo pasokan listrik

• Output positip kanggo tenaga mesin sing adoh

• Input positif kanggo deteksi pengapian mesin

Port lengkap (opsional)

• 1 input positif kanggo maca voltase daya

• 1 input negatif kanggo tombol SOS

Fitur utama:

• Lokasi sing akurat

• Gampang nginstal

• Batere internal

• Dhukungan komunikasi UDP & TCP

Fungsi utama:

• Pelacakan GPS lan A-GPS

• Lacak wektu nyata

• Pager geo

• Mode weker anti-nyolong

• Mode hemat daya

• Bahan bakar / suplai kendali jarak jauh (kudu nyambung relay)

• Deteksi kontak mesin

• Ndeteksi geter

• Kanthi tandha cepet

• Tandha potongan daya eksternal

• Tandha level batere sithik


Wektu kiriman: Jun-06-2020