Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor

Miturut laporan saka perusahaan data lan analisis GlobalData, raksasa teknologi Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor.
Warta kasebut minangka ancaman sing ora dikarepake kanggo perusahaan asuransi liyane sing kudu ngalami taun tantangan sajrone pandemi COVID-19.
Entri Amazon ing pasar asuransi bakal ngewangi pangarepan konsumen kanggo tuku produk asuransi saka perusahaan sing ora tradisional.
Amazon ora mung siji, amarga perusahaan teknologi tinggi global liyane (kayata Google, Amazon, lan Facebook) uga duwe basis pelanggan gedhe sing bisa digunakake nalika adol asuransi.
Ora preduli babagan basis pelanggan saiki, survey nuduhake manawa masarakat isih ora gelem tuku.
Survei Konsumen Asuransi UK GlobalData ing taun 2019 nemokake manawa 62% konsumen luwih seneng ora tuku produk asuransi saka Amazon. Kajaba iku, 63%, 66% lan 78% konsumen ora bakal tuku asuransi saka Google, Apple lan Facebook.
Analis asuransi GlobalData Ben Carey-Evans ujar: "Raksasa teknologi iki ngluncurake produk iki ing India, nanging ruang lingkup bisnise amba banget, sing pungkasane bisa dadi pesaing sing kuat kanggo perusahaan global.
Nganti saiki, asuransi mobil minangka salah sawijining seri produk sing arang banget kena pengaruh COVID-19. Nalika wong kurang lelungan, jumlah klaim wis mudhun akeh. Nanging, perusahaan asuransi ora bakal nampani kompetisi tambahan iki, amarga penjualan mobil bakal mudhun sawise pandemi amarga konsumen terus kerja ing omah. ”
Yasha Kuruvilla, analis asuransi ing GlobalData, nambah: "Amarga pelanggan ora gelem tuku asuransi saka perusahaan teknologi, dadi strategi sing luwih apik kanggo kerja sama karo panyedhiya pihak katelu, paling ora nganti dadi jeneng perusahaan asuransi sing diakoni.
“Kemitraan Amazon karo perusahaan teknologi asuransi Acko tinimbang perusahaan mapan uga nyoroti kekarepane pengecer kanggo makarya karo perusahaan digital lan lincah. Iki ora mung bakal menehi tekanan marang perusahaan sing wis ana, nanging ora mung amarga pasar Ana peserta anyar sing anyar, lan yen pengin kerja sama karo perusahaan teknologi liyane ing bisnis asuransi, dheweke uga kudu digital. "
Pengumuman pertama sing nuduhake yen Amazon bakal mlebu industri asuransi properti lan properti diterbitake ing Mei 2019.
Kita duwe luwih saka 150.000 pembaca warta reasuransi saben wulan lan luwih saka 13.000 pelanggan email saben dina. Informasi pariwara bisa ditemokake ing kene.
Kita uga nerbitake Artemis.bm, penerbit berita industri utama, data lan wawasan sing ana gandhengane karo obligasi bencana, sekuritas sing gegandhengan karo asuransi, konvergensi reasuransi, transfer risiko asuransi jiwa lan manajemen risiko cuaca. Wiwit dirilis 20 taun, kita wis nerbitake lan ngoperasikake Artemis. Taun kepungkur, ana udakara 60.000 pamaca saben wulan.
Gunakake formulir kontak kanggo ngubungi langsung. Utawa golek lan tindakake warta reasuransi ing media sosial. Goleki warta asuransi liwat email ing kene.
Kabeh hak cipta isi © Steve Evans Ltd. 2020. kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Steve Evans Ltd. (Steve Evans Ltd.) ndhaptar ing Inggris kanthi nomer 07337195, privasi situs web lan penafian cookie


Wektu kiriman: Sep-16-2020