Warta

  • Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor

    Miturut laporan saka perusahaan data lan analisis GlobalData, raksasa teknologi Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor. Warta kasebut minangka ancaman sing ora dikarepake kanggo perusahaan asuransi liyane sing kudu ngalami taun tantangan sajrone pandemi COVID-19. Apik tenan ...
    Waca liyane
  • Pelacak KingSword kanthi komunikasi 4G bakal enggal teka

    Sawise suwe pangembangan lan pangujian, produk 4G bakal enggal diproduksi. Sanajan mung versi dhasar, duwe kabeh fungsi ET-01 lan bisa ndhukung input daya voltase sing luwih dhuwur. Ing ngisor iki ana sawetara perkenalan singkat. ...
    Waca liyane