Pakaryan

Asisten sales

Sampeyan kudu duwe:

1 education Pendhidhikan perguruan tinggi, pengalaman ing dodolan jaringan luwih disenengi;
2 iliar Menowo promosi web, ngerti proses konstruksi situs;
3 、 Ketrampilan piranti lunak Kantor sing apik, kayata WORD, EXCEL, OUTLOOK, lan ngerti sawetara katrampilan dhasar kanggo ngolah gambar;
4 、 Kemampuan kanggo sinau, kerja keras, kekarepan lan pembangunan umum karo perusahaan;
5 skilled Trampil komunikasi Inggris sing apik luwih disenengi;

Yen sampeyan kasengsem ing posisi lan nyukupi kabutuhan dhasar, kirim CV menyang info@k-swd.com, utawa hubungi langsung!