FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Disaranake MOQ paling ora 5 set yen biaya pengiriman bisa uga luwih dhuwur tinimbang barang.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 1 utawa 2 dina;
Kanggo jumlah ngisor 2000 set, wektu utama yaiku 3-5 dina;
Kanggo jumlah antarane 2000 nganti 5000 set, wektu utama yaiku 5-15 dina;
Timing kanggo produk anyar kudu konfirmasi luwih lengkap.
Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal.
Pembayaran 100% sadurunge produksi utawa pangiriman yen jumlah total kurang saka 2500 USD
Pembayaran 30% sadurunge produksi yen total nilai luwih saka 2500 USD, lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Paket khusus lan syarat pengepakan sing ora standar bisa dikenani biaya tambahan.

Pengin kerja sama kita?