Babagan Kita

Pambuka Perusahaan

 

KingSword Comtech (Shenzhen) Co., ltd utamane urusan karo produksi produk keamanan mobil, kayata piranti pelacak GPS, kothak ireng mobil lan aksesoris sing gegandhengan. Kita duwe insinyur sing pengalaman lan makarya karo pemasok komponen elektronik sing berkualitas. Bidang aplikasi kita kalebu saka kendaraan anti-nyolong nganti manajemen logistik, keamanan finansial lan keamanan pribadi.

Saiki KingSword dikembangake minangka tuwuhing industri keamanan, lan bakal mesthi menehi solusi profesional kanggo pelanggan, produk sing apik lan layanan cepet.

 

about us pic1

Misi Kita

Kita bakal mesthi nyedhiyani solusi profesional kanggo pelanggan, produk sing apik lan layanan cepet

Motto Kita

Dadi filial kanggo wong tuwa, kudu dihormati karo kolega,

setya karo profesi, setya marang pelanggan lan pemasok,

dadi sopan ing tembung lan tumindak sopan, muga-muga misuwur lan entuk untung,

gampang mangan lan klambi, dadi isin amarga boros lan korupsi.

Kabeh bisa Gampang

Kita nyedhiyakake solusi profesional

Kita duwe pengalaman luwih saka 7 taun ing pangembangan produk komunikasi lan pabrikan

 

xunpanpic

Pabrik

factory

Sertifikat