Produk liyane

  • about us pic1
  • Semi Truck Parked on rest area

Napa Pilih Kita

KingSword Comtech (Shenzhen) Co., ltd utamane urusan karo manufaktur produk keamanan mobil, kayata piranti pelacak GPS, kothak ireng mobil lan aksesoris sing gegandhengan. Kita duwe insinyur sing pengalaman lan makarya karo pemasok komponen elektronik sing berkualitas. Bidang aplikasi kita kalebu saka kendaraan anti-nyolong nganti manajemen logistik, keamanan finansial lan keamanan pribadi.
Saiki KingSword dikembangake minangka tuwuhing industri keamanan, lan bakal mesthi menehi solusi profesional kanggo pelanggan, produk sing apik lan layanan cepet.

Warta Perusahaan

Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor

Miturut laporan saka perusahaan data lan analisis GlobalData, raksasa teknologi Amazon ngrencanakake mlebu pasar asuransi mobil lan motor. Warta kasebut minangka ancaman sing ora dikarepake kanggo perusahaan asuransi liyane sing kudu ngalami taun tantangan sajrone pandemi COVID-19. Apik tenan ...

Pelacak KingSword kanthi komunikasi 4G bakal enggal teka

Sawise suwe pangembangan lan pangujian, produk 4G bakal enggal diproduksi. Sanajan mung versi dhasar, duwe kabeh fungsi ET-01 lan bisa ndhukung input daya voltase sing luwih dhuwur. Ing ngisor iki ana sawetara perkenalan singkat. ...